söndag, 11 mars 2012, 21:25

Random Wine Newsletter

Det nyhetsbrev jag väljer att läsa den här söndagen är ett brev som jag anmälde mig till för mer än ett halvår sedan, men som inte dök upp. Inte förrän nu.

Random Wine Newsletter

Nyhetsbrevet har den mindre upphetsande ämnesraden ”Random Wine Newsletter”, men jag öppnade det eftersom jag direkt kände igen avsändaren.

Preheadern säger ”This is the random newsletter I’ve been promising. Tell me what you think.”

Jag gillar det här nyhetsbrevet.

Det är ingen spännande design på det här brevet och av alla hundra tips som jag skulle kunna lista för ett lyckat nyhetsbrev har avsändaren till det här brevet levt upp till ett enda – avsändaren är en person och innehållet är personligt. Det är ett långt personligt brev skrivit till mottagaren och detta är ibland allt som behövs.

Jag tror att de flesta av er håller med mig om jag säger så här:

Tips får gärna vara ”random” när de kommer från en betrodd avsändare. Men skulle det komma väldigt bra och konkreta tips från en ”random” avsändare går de i skräpposten direkt. Det här med avsändarnamn kan vara helt avgörande.