söndag, 22 maj 2011, 11:44

Push-ebrev kommer inte bestå

Efter Nordic eCommerce Summit är jag ännu mer säker på att nyhetsbrev i den form vi använder idag kommer inte att bestå. Jag tycker att Gary Vaynerchuk verkligen satte ord på vad många utav oss tänker. Att trycka ut meddelanden till massan blir något som inte står sig lika väl som annan kommunikation. Jag har ett par e-postprojekt framöver där jag verkligen ska försöka få till det jag tror kommer ge avsevärd effekt. Nämligen att arbeta med alla typer av mail som triggas utav en aktivitet som mottagaren först har gjort på t ex hemsidan. Jag återkommer till det.

Claes Hessel på Mataffären.se och Joel Falck på Muminmuggar.se samt Lykka.se berättade om hur de arbetar med e-post som kanal. Ta er tid och se på den. Båda kommer med flera bra tankar. Klicka på bilden så kommer ni till filmen.

 

Om ni har möjlighet och tid att se Garys presentation, så gör det. Han pratar flera gånger om e-post och förklarar varför det sätt vi använder e-posten idag som marknadsföringskanal inte kommer finnas kvar inom loppet av ett par år. Vi måste hänga med och förstå vad som håller på att ske. Klicka på bilden så kommer ni till den presentationen.

Push ebrev kommer inte bestå men det finnas något mycket bättre bara vi tänker till, sätter oss i kundens situation och visar att vi verkligen är intresserade av dem.

Sarah @@@@@