söndag, 22 maj 2011, 19:21

Facebook har äntligen ”Send-knapp” för mail

Jag har så många gånger kopierat en länk till en artikel eller roligt klipp för att lägga det i ett mail till en vän. Allt jag läser och ser vill jag inte visa för alla och ibland vill jag faktiskt försäkra mig om någon speciell faktiskt läser det jag tipsar om.

Facebook har, så klart, tänkt även på detta. Se vad jag och Christopher upptäckte för en tid sedan. Vi var inne på den här sidan och såg en blå lite ”send-knapp”:

Ser ni ”Send-knappen” mellan ”like” och ”tweet”? När man klickar på knappen kan man dels maila en specifik person eller flera. Dessutom kan du posta maila en hel grupp på Facebook, något som jag kommer använda mig mycket utav.

Hur ser det ut när det kommer fram? Jo så här:

Faktum är att du får högre avslut när du tipsar nån specifikt än när du tipsar massan av vännerna på Facebook. Använd finessen men stil och se vilka möjligheter som faktiskt finns. Framför allt är detta något ni genast ska lägga till på era sidor.

Och JA, detta ger oerhörda möjligheter att marknadsföra sig mot större massor… Men glöm inte att vad du kan göra och vad du BÖR göra är inte alls samma i detta fallet.

Sarah@@@@@