fredag, 11 februari 2011, 18:58

Var inte den här designen på nyhetsbrev ganska fin?

Hittade det här brevet på CampaignMonitor. Först scrollade jag förbi det men sen backade jag och tittade på det igen.

Det är en bakgrundsbild de lagt i brevet. För att undvika att mottagaren inte skulle se något om bilder är blockerade så är texten lagt i rutor med bara text. Visserligen så syns inte bilderna i de senaste versionerna av Outlook men jag känner mig väldigt förlåtande när de visar att de känner till det och anpassar de efter dem som blockerar bilder. Dessutom tycker jag det är snyggt att de lagt allt i Svart/vitt och sen tagit en bild med mycket färg i brevet. Nästa så det känns lite 3D (som allt ska vara idag).

Designmässigt så gillar jag detta mer ju längre tid jag tittar på det. Så bara utgående från designen så får de 4 hjärtan av mig.

Sarah@@@@@