tisdag, 21 december 2010, 16:23

VIP-brev

Jag är fullt medveten om att jag inte varit så aktiv på bloggen de senaste två veckorna… Fy skäms på mig. Nordic eCommerce Summit och Academyn tar mycket av min uppmärksamhet. Tycker att det är märkligt att man själv saknar att blogga när man inte håller ångan uppe.

Eftersom även denna dag varit hektisk och jag inte hunnit äta så beslöt jag mig för att springa ner till sushi-stället på hörnet. Men för att vara så effektiv som möjligt gick jag in på deras hemsida för att inspektera menyn under ett telefonsamtal. Och vad skådar mitt norra öga… Jo, ett litet sushi-ställe har förstått poängen med e-post! Ser ni texten där de berättar vad du får chansen att vinna VARJE vecka??

Jag har möjlighet att vinna en meny varje vecka om jag är prenumerant på deras nyhetsbrev. Det ger något i utbyte för att jag delar med mig av min mailadress och de ger en alldeles särskild fördel till e-postprenumeranter.

Det är mer än vad många andra som använder denna kanal har anammat. Stolt, ska jag nu gå ner och hämta min Yakiniku!

Sarah@@@@@