söndag, 21 november 2010, 21:27

E-post inte viktigt för e-handel?

Jag har tillbringat ett par dagar i Borås och fått ta del av programmet på Distanshandelsdagen. Dagen är viktig eftersom många e-handlare och e-handelsleverantörer befinner sig där och ämnen som är viktig för e-handelns utveckling faktiskt tas upp på agendan.

Strax över 800 personer närvarade. Ni vet ju vilken e-postnörd jag är och jag spanade naturligtvis efter alla e-postleverantörer som jag vet vill hjälpa till att ta nordisk e-postmarknadsföring vidare till högre nivåer hos våra svenska e-handlare… Men besviken blev jag. En e-postleverantör fanns på plats. Eftersom jag är en av oss fyra på Nordic eCommerce Knowledge som anordnar Nordic eCommerce Summit så vet jag att Compost är den enda leverantör som själv, tagit initiativ och visat intresse för att närvara.

Compost befann sig på plats i Borås och gjorde ett bra jobb för att informera och visa upp en väldigt positiv sida av e-postmarknadsföring. En leverantör av många. Kunskapstörst kring e-postmarknadsföring, integrationer, transaktionsmail och e-post i kombination med sociala medier är förmodligen inte större hos någon annan bransch än just e-handel.

Tack Robert, Vegar, Apu, Sara och Felipe för att ni visar er entusiasm för e-postmarknadsföring bland våra e-handlare!

Lägger upp foton så fort jag har dem.

Sarah@@@@@