fredag, 15 oktober 2010, 15:55

Tack, till er som uppger oss som källa!

Efter att nu ha bloggat om e-post under ett par år är vi så tacksamma över våra trogna läsare, som också rekommenderar andra att läsa det vi skriver. Det värmer gott, sporrar oss och gör att  allt det arbete vi lägger ner på att leta och formulera information, på att testa och göra upplägg som är överskådliga och informativa, ja all den tid och allt det arbete vi lägger ner känns stimulerande och givande.  Så tusen miljoner tack –  till exempel  – till Paulina, Evelina, Johan, Linda, Magnus och alla er andra som vi känner så varmt för.

Det finns också e-postleverantörer som är fantastiska på att hänvisa till oss – så tack till Netoptions, Web Power och Compost! Mycket kärlek och varma tankar till er!  🙂

Sedan finns det ytterligare en leverantör som vi naturligtvis gläder oss över att de använder så mycket av det vi skriver i sina egna nyhetsbrev. Det känns förstås mycket smickrande. Men det kanske vore ännu roligare om de kunde redogöra för källan. Så vi hoppas att om de tänker fortsätta att ta för sig av vårt arbete, så ska de åtminstone ge oss den credit som faktiskt är vår!

Trevlig helg alla e-postmarknadsförare!

Sarah@@@@@