måndag, 4 oktober 2010, 20:53

Nu finns vi på Facebook

Både jag och Christopher tycker man ska ha en bra plan med saker man gör. Vi har under en tid pratat om att skapa en Facebook-sida men inte riktigt kommit på hur vi ska använda Facebook. Men vi har haft på känn att vi skulle komma på nåt bra. Tyvärr gjorde vi inte det själva utan vi hittade fler som bad om hjälp att hitta bra nyhetsbrevsexempel på twitter… Då kom vi på det. För är det något ni aldrig får nog av så är det exempel på bra och dåliga e-postutskick och jag är alldeles säker på att ni har några i rockärmen själva men inte vet hur ni ska visa dem för andra. Nu kan ni det på den här sidan.

Och nu en uppmaning. Alla som arbetar för olika e-postleverantörer nu har ni chansen att visa brev som ni tycker är bra eller visa nån särskild del i ett brev som ni hjälpt era kunder med och ger särskild effekt. Det kommer att uppskattas av alla!

Sidan är inte bara till för att visa kommersiella brev utan visa ett mail från er käraste, ett mail som skulle till er fru men hamnade hos chefen, ett otrevligt mail från grannfrun som fått plocka ur din tvätt ur tvättmaskinen. Visa mail som påverkat dig på ett eller annat sätt.

Enjoy!

Sarah@@@@@