fredag, 17 september 2010, 18:45

Träffar e-postleverantörer

Det känns så roligt att vara så uppvaktad av e-postleverantörer. Tack alla! Det som känns ännu roligare är att många av dem gärna vill bli testade av oss så att ni läsare som arbetar med e-post får en bild av vad som finns på marknaden.

Inom kort kommer ni att få en recension på både Composts verktyg som heter Carma och på Web Powers verktyg som heter DM delivery. Carma testar vi just nu och jag är mycket förtjust i att jag fått sån bra hjälp samt att de har en person som sitter och aktivt arbetar med leveransbarhet. Nästa vecka ska jag träffa Netoptions och titta närmare på deras verktyg som heter Bizwizard. Så är ni i tagen att byta eller välja system så kommer flera recensioner att följa inom det närmsta.

Det man dock ska komma ihåg är att jag och Christopher som har arbetat för ett annat e-postverktyg tidigare så är vi ganska insatta i alla termer och regler kring e-post. Vill ni ha hjälp utifrån er specifika situation så är ni naturligtvis välkomna att kontakta mig eller Christopher så hjälps vi åt.

Först ut ska jag berätta lite om min träff med Web Power. (Först lite mat bara och en bild på mig så det inte bara är text i detta inlägg)

Visst ser jag och min kollega, Mattias, naturliga ut med Göteborgs ”läppstift” i bakgrunden?;)

Sarah@@@@@