måndag, 13 september 2010, 17:34

Älskar snygga skor på nyhetsbrev!

Jag är så förtjust i brev som har snygga fötter:) Damer gillar ju snygga skor och jag är absolut en av dem! Många gånger så ser man att nyhetsbrev har genomtänkta brevhuvuden med kontakinformation, länk till hemsidan, till en prenumerantionsanmälan. preheader, webversion, snygga logga mm. Men det är inte så många brev som har snygg brevfot. Här är några exempel som ger brevet fina avslut.

Första exemplet är från TourisWay. Bilderna är genomgående i samma tema och sen har det gjort en trevlig bild i slutet som knyter ihop alltsammans så bra. Me like!

Visst vill man bara klicka på de som rutorna och se vad som händer? Det här är Openluchttheater som har tänkt till lite extra när det gäller brevfoten.

Ni som följt bloggen vet att vi pratat tidigare om att nyhetsbrev som påminner på något sätt om ett personligt skrivet brev brukar vara uppskattade. Denna fot från Kathryn Grill Graphic Design nyhetsbrev gör det känns personligt och riktat till mig. Fotot på henne ser ut att vara något hon har tagit framför datorn, så i princip så sitter hon och titta på mig.

Så sätt på snygga skor på fötterna. Särskilt om ni har damer på er e-postlista.

Sarah@@@@@