torsdag, 12 augusti 2010, 13:04

E-posttalare till Nordic E-Commerce Summit

Bokus och Monterosa berättade om ”appen” de utvecklat tillsammans. Mycket trevlig intervju att genomföra.

Arbetet med innehåll till nästa års Nordic E-Commerce Summit är i full gång. Nu har ni möjlighet att påverka. Den feedbacken vi tar med oss från förra året är att det inte ska stå för många leverantörer på scenen. Gärna ”riktiga” e-handlare på scenen.

Vad skulle du vilja veta mer om kring e-post i samband med e-handel? Vet du någon e-handlare som gjort något särskilt som du uppskattat och som vi kan kontakta för att fråga om de vill medverka? Andra önskemål kring ett framträdande tas tacksamt emot via mail eller om ni hellre vill kommentera. Skulle bli så glad om ni ville hjälpa till eftersom jag tror ibland att man blir lite insnöad i sitt eget ämne.

Det mesta av årets föreläsningar ligger på Nordic E-Commerce Forum. Så titta gärna in och se om det är något intressant så ska jag ordna rabatt till 4,  5 maj (Stockholm) om ni vill närvara. Mer information om detta kommer längre fram.  Vill ni se bilder så besök gärna Facebook-sidan för eventet.

Daniel representerade Klarna alldeles utmärkt. Min kollega Mikael har ett brinnande intresse för allt som rör e-handel. Även e-post.

Göran Adlén gav oss många skratt.

Mikael hade en uppskattad dragning om Mystery Shopper. Undersökningen som bla visar hur dåliga e-handlare är på att skicka relevanta nyhetsbrev via e-post.

Sarah@@@@@