fredag, 21 maj 2010, 22:13

Föreläsningar om e-post

Nu har jag kommit hem från några mycket intensiva dagar. Årets ”Nordic E-Commerce Summit” blev bra. Två stycken föreläste om e-post. Composts VD, Robert Kimber, pratade om att vi måste sluta skicka ”nyhetsbrev” i den bemärkelsen som vi gör idag. Det budskapet passar mycket bra till det kapitlet jag skrev i boken ”E-handelsguiden”. Jag lägger upp det kapitlet och Roberts presentation så fort jag får den… Och om Robert tillåter:)

Sen måste jag bara säga att det är fantastiskt roligt att arbeta som moderator när det finns så många människor som brinner för det de pratar om. Fredrik Lennström på Ginza var sidekick och gjorde storartad succé.
Jag är otroligt trött men det har varit sååå roligt allting. Tack alla inblandade. Framför allt Gun på Voice (hur ska jag leva utan dig?) och Kristian Hagset (förmodligen världens bästa chef).
Over and out!