måndag, 1 februari 2010, 23:57

Nyhetsbrev från designonline.se

Ett ganska snyggt och stilrent nyhetsbrev från designonline.se. Inget speciellt, utan ett typsikt vanligt nyhetsbrev. Nedanför bilden har jag listat ett par punkter på vad jag tycker de gjort bra, och vad som är mindre bra.

  1. Bra utnyttjande av preheadern som blir en naturlig fortsättning på ämnesraden.
  2. Enormt stort sidhuvud. Det kan vara helt ok med stora sidhuvuden. Just det här sidhuvudet vill jag inte påstå är för högt, men det blir väldigt stort i och med att bredden på brevet är i bredaste laget. Hade man klämt ihop brevet lite på bredden hade jag godkänt.
  3. Kort och koncis produktinformation med tydliga produktbilder och länkar.
  4. Trygg information om hantering av personuppgifter och möjlighet att avregistrera sig.
  5. Brevet är 744 pixlar brett vilket är på tok för mycket. Det här är som sagt också orsaken till varför sidhuvudet blir enormt stort. Jag hade velat klämma ner det till 600 pixlar i bredd.

Jag ger designonline.se:s nyhetsbrev 3 av 5 hjärtan.