fredag, 12 februari 2010, 23:13

Annorlunda välkomstmail!

Just när det gäller välkomstmail, inbjudningar eller liknande e-postutskick så är jag lite svag för ”vykorts-formen” på brev. I detta fallet så är det en bekräftelse på en nyhetsbrevprenumeration. Företaget heter Kaan De och de har lite annorlunda motiv på tröjor, linnen och hoods.
Välkomsmailet är egentligen toppen på själva hemsidan vilket gör att mottagaren känner igen avsändaren så snabbt bilderna visas. Det är en annorlunda design och kan inte förväxlas med någon annan. Budskapet är enkelt och tydligt där de tackar mig för att jag blivit en ny prenumerant. Innehållet kunde ha utvecklats något men jag får känslan av att företaget förespråkar en ganska sparsmakat innehåll och en nedskalad design. Nackdelen är dock om mottagaren har blockerat bilder. Då syns inte bilden men å andra sidan så är bilden inte för stor så texten kommer att synas redan i preview fönstret. Dessutom så är brevet en aning för brett men med tanke på att många välkomstmail är rena textmail så ger jag detta brevet tre hjärtan av fem möjliga.Tack vare att de gjort något extra för att välkomna mig och de har bevarat en lite säregen stil. Kul!!