torsdag, 11 juni 2009, 16:02

Exempel på nyhetsbrev med bildblockering aktiv


I tidigare inlägg har vi pratat om det är så mycket som 65% som har bildblockering aktiv i sin e-postklient. Siffrorna kommer från en underökning vi gjort i slutet på 2008 och vi var själva förvånade att så många inte ser bilder i sina brev. Vi måste alltså motivera våra prenumeranter att hämta hem bilder. Titta på dessa två exempel på brev som jag får. Abercrombie och Fitch är ett av mina favoritbrev. Det påminner lite om ett vykort och de hymlar inte det minsta om att de vill ha in mig på deras webb för att köpa kläder.
Men hur såg breven ut när jag fick dem?


Frågan är hur motiverad jag är när jag sitter mitt uppe i arbete och ett brev landar i min inkorg med denna design. Lägg inte allt i bilder. Använd er av pre-header, alttexter och skriv texter utan att lägga det i bilder!