Alla inlägg i kategorin ‘Artiklar’

torsdag, 16 augusti 2012, 14:52

Är popup-fönstren tillbaka på bred front?

Har du också uppmärksammat att popup-fönstren rent generellt verkar vara tillbaka? Kanske du är lika skeptisk som jag till fenomenet?

Jag får fortfarande en väldigt obehaglig känsla i kroppen när jag besöker Aftonbladet, till exempel, och den där rutan från IKANO poppar upp. Tänk om jag inte får bort den eller tänk om något fastnar i min dator – något jag inte vill ha – tänker jag och klickar frenetiskt för att få bort fönstret. Och så irriterande det är när en ruta poppar upp och kräver svar på vad man tycker om hemsidan i fråga. Är inte det väldigt märkligt att man slänger en sån ruta i ansiktet på besökaren när han/hon inte ens hunnit titta på sidan?

Nåväl, den senaste tiden har jag sett att fler och fler e-handlare använder popup-fönster för att samla besökarnas e-postadresser. Särskilt amerikanska e-handlare. Så jag bestämde mig för att ta en närmare titt på fenomenet för att se vad det finns för kunskaper och erfarenheter om hur man ska göra och vilka resultat det ger.

Det de flesta använder är något som kallas popovers och inte popup.

Problemet med popup-fönster är inte att vi tidigare använde dem i ganska stor utsträckning, utan problemet var att vi använde dem på fel sätt och det har helt enkelt satt spår i oss. Vi har lärt oss att undvika de här rutorna, om vi inte till och med har blockerat dem. De innehöll ofta helt irrelevant information och var ett enda tjatade om att lämna ifrån sig en e-postadress eller om att klicka på en länk. Om vi mot förmodan gjorde det så gav det oss ingenting mer än irritation och frustration.

Ingen hade egentligen haft något problem med de här rutorna om de från början hade visat sig ge något av värde. Tänk på all bra information vi får när vi får upp en ruta samtidigt som vi för muspekaren över länkar eller hjälptecken/länkar. Det reflekterar vi knappt över.

Men vad är då skillnaden på popup och popovers?

Popup innebär att det kommer en ny ruta. En popup beordrar webbläsaren att öppna ett nytt fönster och därför kan också en webbläsare blockera detta. I Safari behöver jag bara klicka på ”Safari” och så finns ett alternativ där jag kan blockera hela fenomenet.

Popovers däremot innebär att en ruta lägger sig ovanpå sajten i samma fönster. Ibland blir då sajten bakom nertonad och mörk. Detta kan inte blockeras.

Är det rätt att använda något bara för att besökaren inte kan förhindra det? Skulle det rentav kunna irritera besökaren så mycket att de lämnar sidan? Ja absolut, om funktionen används på samma enerverande sätt som ledde till att nån uppfann blockera-pop-up-funktionen från allra första början! En funktion ska användas så att den fyller ett syfte och ger värde för besökaren; en hjälp till något bra för honom eller henne.

Välj rätt tidpunkt för popovers att träda fram

Om man skulle låta popup-rutan med förfrågan om registrering till nyhetsbrevet dyka upp lite senare – vad skulle hända då? Om man väntar tills besökaren har fått bekanta sig med shoppen och hittat intressanta produkter eller nyttig information – hur skulle det upplevas? Då kommer det sannolikt att upplevas som en service istället för ett oönskat intrång som bara irriterar besökaren.

Förslag på tidpunkter för popup-fönstrets uppdykande:

  • Efter ett visst antal sidvisningar
  • Efter ett visst antal sekundrar
  • Efter ett visst antal sidvisningar på särskilda sidor

Om innehållet på din sida är tips och trix eller artiklar i form av kunskap, så kanske en ruta poppar upp efter det att besökaren tittat på två artiklar. Då skulle en text förslagsvis kunna lyda: ”Få flera liknande artiklar kostnadsfritt direkt i din inkorg”. Ja, ni förstår vart jag vill komma.

Att få till en popover kräver en del kunskaper vad det gäller kodning, om det inte är så att din e-postleverantör erbjuder dig en färdig lösning. Det är ovanligt, men fråga din leverantör.

Definiera vad som ska trigga en popover

När ska en popover visas? Hur länge ska en besökare vara på sidan innan den visas? Hur länge vågar jag vänta (så att besökaren inte hinner lämna min sida)? På vilken sida ska popovern visas?

Här måste du undvika att använda popovers på samma sätt som de hemska popup-fönstren, ett sätt som ju gjorde att blockeringen av dem uppfanns. Du måste testa och se vilket innehåll och vilken tidpunkt som ger besökaren mest värde.

Du har säkert varit med om att en säljare i vanlig butik har frågat om du behöver hjälp när du faktiskt uppskattat det erbjudandet. Ett sånt tillfälle ska du leta efter också i din e-shop.

Kom ihåg att göra det tydligt, så att besökaren upplever att det är enkelt att klicka bort rutan! Visa också tydligt att de inte hamnat någon annanstans, utan att de fortfarande ser sidan svagt i bakgrunden.

Övervaka beteendet och glöm inte att göra det innan du testar

Innan du inför en popover är det viktigt att du har analyserat hur dina besökare rör sig på sajten och hur mycket tid de spenderar hos er. När du gjort det kan du testa en popover för att se om beteendet förändras av denna.

Sen ska du vara uppmärksam på:

  1. Hur påverkar detta antalet anmälningar till nyhetsbrevet och besökarnas ”prenumerationsbeteende”? Hur motsvarar dessa prenumeranter övriga prenumeranters beteende? Påverkar de öppningfrekvensen eller klickfrekvensen på något sätt om du jämför? Är det flera av dessa som rapporterar ditt brev som skräp? Hur länge stannar de som prenumeranter? Kan du se nån skillnad i köpbeteende?
  2. Hur påverkas besökarens surfvanor? Om de lämnar din e-handel på grund av din popover så tror jag inte du ska förvänta dig att de skriver till dig för att berätta det. De klickar bort dig, kanske för gott.

Du kan säkert komma på flera saker att vara uppmärksam på ifall du provar popovers. Kanske får det en massa positiva effekter, till exempel fler återkommande besökare eller fler sidhänvisningar.

Viktigt: Kolla upp med alla tänkbara leverantörer som har med hemsidan eller webbshoppen att göra så att ni inte bryter mot några regler. En popup är en sida utanför hemsidan – vilket en popover inte är – men försäkra er ändå om hur det ligger till med reglerna, så att eventuella problem undviks.

Du känner dina kunder bättre än någon annan och kan förmodligen avgöra om en popover är något för dem. Tänk noga igenom detta om du vill prova, och begrunda på vilket sätt du kan lägga upp strategin så att det blir så användarvänligt som möjligt ur alla aspekter. Det ska vara en fördel för din besökare – och det ska vara en uppenbar fördel. Därefter, testa, testa, testa, testa innan du broderar ut det ytterligare. Eftersom det bevisligen finns exempel på sidor som använder popovers och gör det fortfarande efter flera månader, så måste det finnas positiva effekter – i alla fall för dem.

torsdag, 16 augusti 2012, 14:25

Har du anpassat dina mail efter mobilen?

Det finns tre punkter som är avgörande för att ett nyhetsbrev ska bli öppnat:

  1. Avsändarnamn
  2. Rubrik
  3. Ämnesrad

Men hur är det med tidpunkt? Tidpunkten ÄR en viktig ingrediens men kanske inte fullt så viktig som tidigare. Förr var den mest optimala tiden för ett nyhetsbrev att landa i inkorgen när mottagaren satt framför datorn. Idag bär vi med oss små telefoner hela tiden och under dagen finns många tillfällen att gå igenom sin mail.

Enligt en undersökning som Google och Ipsos genomfört är det 59% som surfar på sin mobil när de står i kö, 39% när de sitter på toaletten och 44% när de handlar. Allt detta är helt nya ”tidpunkter” som öppnar nya möjligheter för dig att få ditt brev öppnat och läst.

Hur många i Skandinavien läser då mailen i sin smartphone? Campign Monitor, ett globalt e-postverktyg tog ut siffror bara för skandinavien när vi bad dem.

Så här såg det ut:

iloveemail epostklienter

Dessa siffror fick vi i november 2011 och jag gissar att de har ökat sedan dess och att det snarare är kring 30% som idag läser sina mail i iPhone, Android och iPad tillsammans.
Det finns ett par saker som vi behöver bli bättre på när det gäller att underlätta för mottagaren att läsa och klicka sig vidare till hemsidan. Majoriteten smartphonesläsare vill inte ha mycket text i de nyhetsbrev de läser i mobilen. Liten text med små länktexter upplevs som en frustration när mottagaren faktiskt vill klicka sig vidare till hemsidan. Nedan följer en kort punktlista med saker ni ska gå igenom för att optimera era nyhetsbrev för läsning i en smartphone.

  • Ha teckenstorlek på minst 12 punkter (personligen tycker jag minst 13 punkter).
  • Tänk igenom navigationen så att det är enkelt att komma vidare i brevet.
  • Ha inte ett brev bredare än 600 pixlar (personligen tycker jag att brevet ska vara runt 500-540 pixlar)
  • Gör länktexterna större, lägg gärna till en ikon så det är lätt att träffa ytan (personligen tycker jag att man ska undvika att spränga in många länktexter i en brödtext)
  • Vid länkar nära kanten, öka träffytan (råd för Microsoft-telefoner).
  • Formulera länkar så mottagaren förstår vad om händer när de klickar på länken.
  • Förenkla formulär i appar, det är en frustration att fylla i allt för många fält på en mindre enhet. Vill du ha nya prenumeranter genom ett app-formulär så be om bara e-postadress och namn. Vill du ha mer information så be om det i ett annat steg.
  • Tala om det viktigaste först i er rubrik. Vissa smartphones klipper av rubriken redan efter 30 tecken.
  • Försök att ha breven i en spalt särskilt för alla Android-enheter. I tester så funkar alltid en kolumnsbrev med stor text bäst i alla Andriod-telefoner.

Det är svårt att styra allt med pixelperfektion när det kommer till nyhetsbrev och mobilen men testa i olika enheter innan du skickar. Sträva efter att brevet alltid ska vara läsbart. Låter detta krångligt och jobbigt? Det hoppas jag inte, för det finns så mycket bra att hämta på det här området särskilt om du vill sälja produkter via dina nyhetsbrev.

Efter arbetet med att sätta ihop eDokumentären om Monterosa och den mobila revolutionen så är jag mycket positiv till mail i smartphones. Flera företag har upptäckt att en bottennavigering i nyhetsbrev som läses i smartphones genererar en hel del försäljning när det ligger som boxar eller tydliga knappar. Bloomingdales testade just bottennavigering med boxar i slutet på nyhetsbreven. 30% av försäljningen via e-post kom just från dessa boxar. Vi har såna möjligheter i den här lilla handdatorn vi behöver bara lära oss hur vi anpassar mailen. Glöm inte att testa era utskick även i mobilen innan ni skickar skarpt. Här finns det försäljning att hämta bara det är logiskt och enkelt!

torsdag, 16 augusti 2012, 13:11

Varför gör kunden slut med dig?

Om jag efter tre-fyra mail inte får något som är relevant och spännande så avprenumererar jag mig.

– Henrik, 22 år

Henrik är en typisk representant för hur era kunder bedömer era utskick och hur de kommer fram till slutsatsen att avprenumera sig från ett nyhetsbrev. Ofta väljer prenumeranten att utvärdera företagets kommunikation via sociala medier och avgör därefter snart om företaget är värdigt att kommunicera vidare med eller inte.

Av amerikanska nätshoppare är det 70 % som säger att de ALLTID öppnar nyhetsbrev från sina favoritföretag. 64 % av alla Facebook-användare är ”fans” eller har gillat ett företag på Facebook. Av dem som  följer företag på Twitter förväntar sig 71 % att få marknadsföring från företaget. Dessa kanaler borde vara outtömliga guldgruvor för alla som vill sälja på nätet. Ändå pratas det om att alla tre kanaler inte lever upp till den försäljning som de tidigare gjort. Kan det finnas ledtrådar till hur vi bör göra – och varför – om vi undersöker orsakerna till att kunderna avprenumererar sig?

Vi gör ett försök:

När det gäller e-post, Facebook och Twitter så finns det många likheter beträffande orsakerna till att prenumeranten, ”gillaren” eller ”följaren” väljer att avsluta relationen. Om vi sätter oss in i vad mottagaren vill ha ut av sin sociala relation så har vi goda möjligheter att lägga upp förväntningar, leva upp till dem och faktiskt öka vår försäljning via e-post, Facebook och Twitter.

Om vi jämför den sociala relationen till mottagarna med relationen mellan ett par individer som hittar varandra och bestämmer sig för att utveckla sin relation vidare, så skulle det kunna se ut så här:

1. Gnistan tänds!

Relationen inleds med en upptäckt av den potentiella kunden som i sin tur blir intresserad och vill veta mer om företaget. Personen tar beslut om att bli prenumerant, ”följare” eller ”fan” och därefter följer en kort smekmånad där personen följer företagets inlägg, mail eller meddelanden för att se om förväntningarna infrias eller överträffas.

2. Vardagen avgör

Relationen utvecklas åt något håll beroende på kvalite och frekvens i inlägg, meddelanden och mail. Om kvaliten är god och frekvensen ligger på en balanserad nivå och passar läsaren så bestämmer han eller hon sig för att fördjupa relationen i till exempel ett köp, en rekommendation eller något annat som indikerar att han/hon vill gå vidare. Det mottagaren vill se är att företaget är engagerat i sina kunder och att det faktiskt bryr sig om personen i fråga. Vad som är engagerande och lämpligt när det gäller frekvens och innehåll varierar mellan olika kanaler. Marknadsförare behöver därför förstå kanalernas olika fasetter.

3. Slut – om det inte klickar på riktigt

Om företaget misslyckas i att på något sätt visa sitt engagemang och/eller att relationen är viktig för företaget så inträffar det oundvikliga. ”Sluta gilla”, ”Unfollow” eller avprenumeration är knappar som mottagaren klickar på när de inte är nöjda med relationen. Ett annat alternativ är att de ignorerar allt företaget säger, och hoppas att företaget med tiden ska förstå att relationen är över.

Varför gör man slut via e-post, Facebook och Twitter?

E-post


  1. Mailen kom för ofta – 54 %

  2. Blev repetitivt och tråkigt – 49 %
  3. Fick för många mail/Ville rensa min inkorg – 47 %

Facebook

  1. Företaget postade för ofta – 44 %

  2. Min vägg drunknade i marknadsföring – 43 %

  3. Innehållet blev repetitivt och tråkigt – 38 %

Twitter


  1. Innehållet blev repetitivt och tråkigt – 52 %
  2. Min Twitter-ström drunknade i marknadsföring – 41 %

  3. Företaget postade för ofta – 39 %

Ytterligare anledningar till att läsare i alla tre kanaler ”gör slut” är att de valt att inleda relationen för att företaget gav ett erbjudande som var riktigt bra för att ”följa”, ”prenumerera” eller ”gilla”. I det fallet var de bara intresserade av just det erbjudandet, inte av själva relationen i sig. Mellan 25 och 30 % i samtliga medier sa att de antingen fick för många erbjudanden eller att de fick för lite erbjudanden. Det vill säga, antingen ville man ha mer säljande innehåll eller mindre säljande innehåll.

Slutsatsen man kan dra av dessa siffror är att flera företag är dåliga på att lägga upp rätt förväntningar. Berätta därför vad ni kommer att kommunicera och hur ofta. Tala om vilka fördelar det är för den andra parten att inleda en relation – och håll er till det. Arbeta för att inleda relationer som är kvalitativa. Att samla många ”följare”, ”fans” eller prenumeranter i sig betyder ingenting. Hur de svarar i relationen är det viktiga. Kommer de att bli kunder? Kan de bli bra ambassadörer för er och rekommendera er till nya kunder?

Denna undersökning stämmer väl överens med MarketingSherpas undersökning där ett antal tusen personer fick svara på frågan: Vad vill du ha i utbyte i ett nyhetsbrev för att lämna ifrån dig din e-postadress? (OBS! Amerikansk studie):

Personer som ska anmäla sig till ett nyhetsbrev vill ha möjlighet att välja hur ofta de ska få nyhetsbrev i sin inkorg. De vill också anpassa vilken typ av information de får av företaget.  Har ni inte möjlighet att låta dem styra det vid anmälningstillfället så var tydliga med vilken typ av innehåll era brev kommer att ha och hur ofta ni kommer att skicka, posta era nyhetsbrev. Kom ihåg att ni inte konkurrerar med andra brev eller meddelanden från företag i samma bransch. Ni konkurrerar med mottagarens favoriter i nyhetsbrev, meddelanden och inlägg. Det är en rejäl utmaning, men lyckas ni få  till en god relation så har ni mycket att hämta i försäljning. 

För företag och marknadsförare är det av största vikt att lära sig sociala medier och de olika kanalernas ”vett och etikett”. Men oavsett kanalval så finns det några gemensamma nämnare i mottagarnas förväntningar. Konsumenter idag granskar de första breven, inläggen och meddelandena för att se om företagen verkligen anstränger sig i sin kommunikation. Marknadsförare har varit fokuserade på att ge så relevant information som möjligt, men att som företag visa att man på riktigt bryr sig om kunden är något som lätt glöms bort. Omsorg om mottagaren, läsaren eller kunden sänder ut signaler att företaget sätter kunden före sina egna balansräkningar.

Så visa att du är engagerad på riktigt, pratar inte bara om dig själv, var tydlig i din kommunikation med vad du vill, sätt dig in i kanalernas ”vett och etikett” och se till att det händer något nytt och spännande  – regelbundet – i din kommunikation; då kommer mottagarna att känna att du anstränger dig för dem.

Källor: ExactTarget, MarketingSherpa, Epsilon, Iloveemail.se.

onsdag, 13 april 2011, 08:56

Fem frågor om e-post: Evelina Ander

Evelina Ander Vi tänkte fortsättningsvis lyfta fram er e-postmarknadsförare här på bloggen för att ni alla ska kunna ta del av varandras erfarenheter, tips och tankar. Först ut är Evelina Ander som har svarat på fem frågor om sitt arbete med e-post. Evelina beskriver sig själv så här:

Jag är ansvarig för e-postmarknadsföring, sociala medier och PR i Norden på nätresebyrån MrJet/ebookers. Tycker kommunikation online är skithäftigt och är lite besatt av nyhetsbrevsstatistik. Bloggar på bokbloggen Bokcirkus! (bokcirkus.blogspot.com), hänger på twitter och försöker emellanåt att bli bättre på att fotografera. Och gillar att resa, så klart.

Och så till frågorna:

1. Vad skickar ni för nyhetsbrev och vad är syftet?

Utöver transaktionsmeddelanden och massutskick, alltså ett nyhetsbrev med samma innehåll till alla i vår prenumerantdatabas, implementerar vi just nu olika typer av nyhetsbrev som i mycket större grad kommer att vara personanpassade. Syftet med våra nyhetsbrev är främst att stödja försäljningen av våra produkter (flyg, hotell, paketresor och hyrbilar) genom olika typer av erbjudanden, aktiviteter och information.

2. Vilket e-postverktyg använder ni och hur upplever du det?

Hela vår organisation i Europa kommer inom kort att börja använda oss av Responsys. I norden har vi i många år använt oss av Apsis och är nöjda, inte minst för att det är väldigt användarvänligt verktyg, men Responsys kommer att ge oss större tekniska möjligheter att utöka och förbättra vår e-postmarknadsföring.

3. Testar/ändrar ni saker i utskicken och vilka förändringar har isåfall gjort störst skillnad?

Ja, vi gör många AB-tester. Vi har testat allt från ämnesrader, utskickstider, avsändarnamn, innehåll och landingssidor. Det som gett allra störst effekt är tester av ämnesraden. Det är lätt att stirra sig blind på vilken ämnesrad som ger högst öppningsgrad, men vi har som sagt alltid haft försäljning som den viktigaste mätpunkten för framgång vilket i slutändan har visat att den ämnesrad med störst öppningsgrad inte alltid genererat den bästa försäljningen.

4. Vem är era mottagare och hur ser statistiken/trenden ut bland dessa?

Mottagarna av våra nyhetsbrev är till största del befintliga kunder. Statistiken och trenden följer det allmänna mönstret kring hur man bokar resor, t ex är aktiviteten alltid högst i början av varje år för att därefter planas ut med viss förhöjd aktivitet innan och efter sommaren.

5. Vad tror du om e-post och nyhetsbrev som marknadsföringskanal i er bransch de närmaste åren?

Min allmänna uppfattning är att e-postmarknadsföring är en underskattad kanal. Nyhetsbrev är ett kostnadseffektivt verktyg om det används på rätt sätt. Jag ser ganska stora likheter med hur sociala medier behandlas, att man ofta glömmer bort att det inte bara handlar om att skicka ut nyhetsbrev eller finnas på Facebook, utan nyckeln till framgång är lika mycket grundligt arbete med innehåll och teknik i samspel. Det kostar alltså ofta väldigt lite att använda dessa kanaler, men det betyder samtidigt att man måste lägga mer tid och resurser på att skapa relevant innehåll. Jag tror att vi kommer att se mer och mer anpassad e-postmarknadsföring inom resebranschen (och förhoppningsvis även andra branscher…) i takt med att nyhetsbrev i allt större grad kopplas ihop med CRM-system och sociala medier. Fokus kommer att skifta från att skicka ut företagens budskap till alla när det passar företagen till att förmedla den information som den individuella resenären behöver vid rätt tidpunkt och via rätt kanal.

Vi tackar Evelina så hemkst mycket för svaren!

Jobbar du själv med e-postmarknadsföring eller e-postutskick av något slag och skulle vilja dela med dig av något, får du gärna höra av dig till oss. Maila oss isåfall på info@iloveemail.se.

onsdag, 13 april 2011, 00:26

Har du sett vilken hjälp du får att skriva bra rubriker?

Idag lär vi oss skriva intressanta rubriker på få antal bokstäver. Twitter och ”statusar” på Facebook är två exempel där vi är hyfsat begränsade i hur mycket vi kan skriva. Det är exempel på begränsade ytor där vi ändå vill attrahera personer att ge nån form av respons eller vi vill skicka dem till något vi skrivit eller läst.
Har ni lagt märke till vilka typer av meningar som väcker uppmärksamhet? Både bland vänner och twitterföljare? Inte, då är det dags att sätta sig ner och hitta den röda tråden.

Rubriker eller ämnesrader, som allt för inbitna e-postnördar säger, har en tendens att vara allt för långa eller skrämmande lika rubriker för spam vilket gör att jag tänkte delge er några saker ni kan titta på för att få in en rubrik som passar.

  1. Leverera en rubrik som faktiskt ger era läsare något. De vill försäkra sig om att när de tar sig tid att läsa en artikel så ska de få något av värde.
  2. Säg det som är nödvändigt för att läsaren ska vilja ta en titt. Här får du hjälp om du tittar på vilka av era produkter, artiklar, citat eller vad det nu kan vara som era kunder har twittrat eller bloggats om. Vilka nyheter har väckt mest diskussion internt… Prova skriva en rubrik om det.
  3. Gör det med så få ord som möjligt. Håll er alltid under 49 tecken, blanksteg inräknat.
  4. Sätt era absolut viktigaste ord först i meningen så att inte e-postklienten hos mottagaren klipper bort dem.
  5. Var tydlig och konkret i din formulering. Jag har sagt det förr, när jag började skicka nyhetsbrev så testade jag många rubriker på min dotter som då var 7 år och min mormor som är över 90 år. Förstod dem, trots att de inte var insatt i ämnet, så hade jag lyckats.
  6. Ställ gärna en fråga, pocka på deras känslor, var personlig eller var lite provokativ på ett sätt som ändå gör att kunden känner igen er. Diplomatiska texter som inte leder någon vart är vi alldeles för trött på för att lägga tid på.
  7. Be er e-postleverantör att hjälpa er hålla koll på vad spamfiltren tillåter. Detta är något som ni omöjligt kan följa helt på egen hand. Utnyttja er leverantör och begär en uppdatering en gång i halvåret eller kvartalet med en artikel eller ett personligt mail så ni vet vilka formuleringar ni ska undvika.
  8. Testa olika rubriker och ta er tid att utvärdera vad som faktiskt fungerar. Spara de fem bästa rubrikerna per år och se hur era kunder utvecklas över tiden.
  9. Titta på webstatistiken, vad är det för ord era kunder söker på när de hittar er hemsida. Använd det som en källa till inspiration.
  10. Var kritisk, påminner rubriken om en rubrik på ett spam eller de statusar som den mest ihärdiga kompisen på facebook skriver… Så författa en helt ny rubrik.
  11. Skickar du försäljningsbrev så försöka att inte tjata på dina kunder att handla. Låt kunden känna sig ”VIP:ad” för att de får just detta erbjudande. (Jag tycker ni ska skicka andra brev emellanåt istället för att bara tjata om att de ska köpa… men det är en annan artikel)

Mycket, prova några utav dem och se vad det ger för resultat. Snart hittar ni er kombination och jag lovar att det är värt det.